Free Music!

Ingyen Chromecast Spotify mellé

2016. február 24. - Pléh Dániel

A Spotify számára a 2016-os év egyetlen egy dologról szól majd: A lehető legtöbb új felhasználót bevonni annak érdekében, hogy az év végén is igaz legyen, az, ami ma: A svéd cég rendelkezik a legtöbb előfizetővel a streaming piacon. Ennek érdekében a svéd cég próbál új területekre belépni, ismételten megpróbál zenei platformmá válni és persze marketing akciók egész sorát bonyolította és bonyolítja majd le.

spotify_chromecast.jpg

Az éppen aktuális akció keretében február 28-ig vagy amíg a készlet tart, minden új, legalább három hónapra prémium előfizetést vásárló a Spotify előfizetés mellé egy Chromecastot kap ajándékba. Természetesen az akció csak az új előfizetésekre érvényes hiszen a célja is egyértelmű: Az egyet fizet kettőt kap ajánlat segítségével újabb, friss előfizetőket vonzani. Alapvetően ennek is „köszönhető”, hogy a promóció egyelőre csak a legnagyobb zenei piacokon, az Egyesült Államokban és Nagy Britanniában érhető el, sajnos.

A Chromecast mint ajándék pedig talán a legerősebb azok közül, mait a Spotify választhatott volna. A Google eszköze segítségével ugyanis a tévénkből pillanatok alatt egy igazi okos tévét kreálhatunk, amelyet mobiltelefonunkkal irányíthatunk és amelynek segítségével olyan alkalmazásokat használhatunk a televíziónkon (is) mint a Spotify, a Netflix, az HBO GO vagy éppen a Youtube.

A Chromecast ,mint ajándék tehát egyrészt valóban ajándék, másodsorban pedig annak a jele, hogy a Spotify nem csupán egy mobil zenei alkalmazás szeretne lenni, hanem valóban mindenhol jelen kíván lenni az életünkben, ahol és amikor zenét hallgatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr878399630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása