Free Music!

Az amerikai kereskedelmi óriás bekebelezése

2007. április 23. - Pléh Dániel

A Napster valamint a Circuit city pénteki információk szerint kereskedelmi együttműködési megállapodást kötöttek. A megállapodás a Napster oldaláról az AOL-el megkezdett együttműködési folyamat szerves folytatásaként értelmezhető. A retail óriás oldaláról pedig a digitális letöltés és forgalmazás felé történő további (ismételt?) nyitásaként.

 

 

A megállapodás értelmében a két fél egy co-branded szolgáltatást hoz létre Circuit City + Napster néven. Az Április 29-én induló szolgáltatás keretin belül a vásárlók egy kis mértékben módosított, ál la catre, és előfizetéses, valamint To go jellegű, hordozható felhasználásra épülő Napster oldallal fognak találkozni.

 

 

 

 
A közös szolgáltatást a jövő héten Chicagoban kezdődő NARM (Nemzeti Lemezkiadói Konferencia) konferencián tervezik hivatalosan bemutatni Az új előfizetőket try and buy első hónappal vagy 5 ingyenesen letölthető zeneszámmal várják a partnerek. Mindemelett a Napster esetében már megszokott funkciók (személyre szabott playlist ajánlatok, közösségi funkciók) várják majd az online érdeklődőket. A bolti vásárlók pedig Napster pre-paid kártyák sokaságával találkozhatnak majd Egyesült Államok szerte a Circuit City üzletekben.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr58635294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása