Free Music!

Futtában egyre jobb

2007. július 15. - Pléh Dániel

A napsterről szóló korábbi írásainkban is szóba került már, hogy a kaliforniai székhelyű médiacég egyik erőssége lehet, az igen erőteljes mobilplatform integráltság.  

 

Nem kellett sokáig várnunk arra, hogy ezen az útvonalon elkezdjen dübörögni a hajdan volt fájlmegosztó paradicsom szekere. A helyszín sem véletlen, Japán, ahol a Napster nemrég vetett meg a lábát, és láthatóan  nem online háborúba akar kezdeni, a szigetországban roppant erős iTunes-al szemben, hanem a mobilplatformra invitálja vetélytársát.

 

A múlt héten, a tokiói székhelyű NTT DoCoMo-val  bejelentett együttműködés értelmében, a Napster felhasználók ezentúl, hordozható készülékükre is tölthetnek majd le tartalmakat. A szolgáltatás kompatiblis lesz a legfontosabb, a piacon jelenlevő gyártók -Mitsubishi, Fujitsu, NEC, Panasonic ,Sharp készülékeivel.

 

Az együttműködés révén a Napster Mobile,  világszerte, immáron kilenc szolgáltatóval (KDDI ,AT&T, Dobson, SunCom, TMN , O2, Swisscom , Claro alakított ki mobiplatformra vonatkozó együttműködést.

Ami, az ezen területre vonatkozó szakértői becsléseket, előrejelzéseket nézve, egyáltalán nem tűnik rossz iránynak...  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr88635259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása