Free Music!

BREAKING: Itt az Új iPhone!

2008. június 09. - Pléh Dániel

Alapjában véve zenei blognak tartjuk magunkat, ennek ellenére vannak esetek, amikor egy-egy technológia újítás, bejelentés kapcsán meg kell emlékeznünk annak a zeneiparra, digitális zeneterjesztésre gyakorolt hatásáról.

 


A mai, régóta várt, s így gyakorlatilag meglepetést nem okozó Apple Key note során Steve Jobs bejelentette a második generációs, sokat mondó nevű iPhone 3G megjelenését, rengeteg új extrával, új alkalmazásokkal, lényegesen alacsonyabb áron.

Zenei szempontból nem is ez a kulcskérdés, hanem az, hogy Jobs bejelentés alapján még az idei év során közel 70 újabb ország boldog és eltökélt polgárai válhatnak majd iPhone tulajdonosokká.

Ha pedig az eddigi trendet követve az iPhone aktiváláshoz iTunes-ra is szükség lesz, akkor ez 70 új iTunes országot is jelent, ami digitális zenei robbanást idézhet elő, a világ eddig ezen tekintetben gyakorlatilag nem létező területein is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr44635145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása