Free Music!

A Warner is csatlakozott a Nokia direktívájához

2008. július 02. - Pléh Dániel

Az egyre erőteljesebben kirajzolódó Apple-Nokia frontvonal újabb hadműveleti mozzanatát rögzíthettük. A  Universal-Nokia együttműködésként induló, Nokia OVI platformhoz, a SONY BMG után, a héten a Warner is csatlakozott. Ezzel a Nokia telefonok vásárlói immáron a négy nagy kiadó közül három tartamait elérhetik  a Nokia telefonokhoz, prémium szolgáltatásként elérhetőm, egy éves, előfizetés alapú  digitális zeneletöltési szolgáltatásban.

A finn mobilóriás óvatos becslései alapján is, alacsony prémium előfizetőszám esetén is, mintegy 4 milliárd dolláros bevétel lesz realizálható a szolgáltatás segítségével.

 A kérdés innentől kezdve már sokkal inkább az, hogy maga a szolgáltatás mikortól jelenik meg a piacon. A cég eredeti ígérete a második fél évre ígérte a piacra lépést, de ez nyilván nagyban függ, az EMI-al folytatott tárgyalások sikerétől, hiszen egyértelműen teljes repertoárral szeretne piacra lépni a finn mobiltelefongyártó óriás.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr45635131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása