Free Music!

Újfent késik a Myspace Music!

2008. szeptember 15. - Pléh Dániel

Gyakorlatilag egyfajta élő közvetítéssé fog blogunk átalakulni a MySpace Music indulása kapcsán az elkövetkezendő napokban. Tegnapi bejegyzésünkben némiképpen balga módon mai indulást jósoltunk, mert hittünk benne, sokakkal egyetemben. Csalódnunk kell, kellett, az indulása-a jelenlegi hivatalos álláspont szerint csupán  pár nappal, de csúszik.

 

Ennek ellenére forrong a levegő a projekt körül, sorra látnak napvilágot az érdekesebbnél érdekesebb információk:

 

1. A lehetséges vezérigazgatók köre két főre szűkült. Andy Schuon  korábbi MTV programigazgató, illetve Owen Van Natta a Facebook-tól vannak még versennyben a posztért.  

2. A fizetős letöltési lehetőséget, most már hivatalosan is az Amazon fogja biztosítani, amely ennek alkalmából egy külön alkalmazást fejlesztett, mely segítségével a letöltések közvetlenül az iTunes vagy a Windows Mediaplayer alkalmazásokban nyithatóak meg.

3. Megvannak az első komoly hirdetői a projektnek: a Sony Pictures,a  Toyota, a McDonald's valamint a State Farm Insurance már az induláskor segíti dollárjaival a projekt sikerét.

 

A csapat tehát felállt, most már kezdődhet a mérkőzés. Talán digitális zenei téren az évszázad mérkőzése..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr76665259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása