Free Music!

50 milliós állami mentőőv koncertszervezőknek

2020. április 13. - Pléh Dániel

A koronavírus több iparágat  pillanatok alatt lefagyasztott és jó időre rombadöntött és ezalól a zeneipar sem jelent kivételt. ugyanakkor nem minden zeneipar szegmens részesült az „áldásból „ egyforma mértékben.

Az egyik legjobban sújtott szegmens a koncertek, fesztiválok jelentik. Minden ahol érdemi mennyiségű ember gyűlik, gyűlhet össze, tiltólistán van, érthető okból, nem tudni meddig.  A lemondott koncertek és fesztiválok sora immár június végéig ér, és beleesett a jubileumi, ötvenedik Glastonbury fesztivál is.  ( és szerintünk belefog a Balaton Sound és a Volt is..)

a38.jpg

Rajtuk próbál segíteni  a Petőfi Irodalmi Ügynökség, az emberminisztérium Kulturális Államtitkársága és az A38. Részletek tartalomparterünk, a Koncertblog hasábjain!

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr5515610102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása