Free Music!

Nem elérhető a vevo!

2009. december 09. - Pléh Dániel

 

Sokkal együtt mi magunk is lélegzetvisszafojtva vártuk a Vevo magyar idő szerint tegnap éjjeli indulását. Elsőre aztán azonnal megkaptuk a szolgáltatás nem elérhető az Ön országában üzenetet, emlékeztetve minket a digitális zene totálisan territoriális jellegére.
 
Mindennek „köszönhetően ” mi csak a hírekből értesülhettünk arról, hogy az olyannyira várt oldal indítása az utóbbi évek egyik legkínosabb kudarca a Google számára, legalábbis informatikai értelemben, hiszen a nyit buli remekül sikerült, s úgy tűnik a marketing gépezet most a kelleténél jobban (is) működött…
 
Pillanatnyilag tehát nem tudunk értékelni, nem tudjuk elmondani, mennyiben új és mennyiben más a Vevo, mint a Youtube..Illetve tudjuk..Annyiban feltétlenül, hogy nem elérhető..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr421587257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása