Free Music!

Elérhető az iTunes match!

2011. november 15. - Pléh Dániel

 

Pár héttel ezelőtt már-már az Apple-től szokatlan késés okait kezdtük el boncolgatni a blogon, de még mielőtt igazán borús hangulatba kerültünk volna, az Apple a tegnapi napon, az iTunes 10.5.1 release-el együtt elérhető az Apple userek számára is.
 
 
A mai naptól fogva tehát a szerencsés- tengerentúli- felhasználók gyakorlatilag évi 25 dollárért ellenében legalizálhatják zenei tartalmaikat. A beazonosítható tartalmakat fel sem kell tölteni, hanem az Apple összepárosítja a szerverein megtalálható zenei tartalmakkal. Az ismeretlen zenei tartalmakat pedig Mp3 formátumban feltölti. Ha pedig mindez megvan, onnantól kezdve saját zenéinket bárhol, bármikor, bármilyen Apple eszközön hallgathatjuk!
 
Továbbra is hiányzanak a szolgáltatásból ugyanakkor azok a közösségi illetve on demand rád funkciók, melyek segítségével a zenei tartalmak felfedezése, megosztása  illetve a saját zenék közötti határ végre végleg elmosódna. Ez lenne az a szolgáltatás, ami valóban forradalmasíthatná a digitális zenét. Szerintünk. Steve Jobs szerint nem…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr183384043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása