Free Music!

Bétából Alfába

2007. április 01. - Pléh Dániel

Kevesebb, mint egy évvel indulása után a volt MTV marketing főnök, David Hyman által alapított, magát zene nudista közösségnek nevező MOG hivatalosan is elindult, azaz megszűnt a mostanában oly divatos béta státuszban működni.

A béta státuszban elérhető legfontosabb funkciók- zene ízlés megjelenítés személyes profiloldalon, album és koncertajánlók, zenehallgatási szokások feltérképezése, intelligens ajánlók, hasonló zenei ízlésű emberek megtalálása- mellett, a „nembéta” verzió tartalmazza a YouTube 400 000 tételből álló zenei video katalógusán alapuló MOG TV funkciót, amely segítségével a profilodlal tulajdonosok videókat is beilleszthetnek profiljukba.

 

Fényes jövő?


A webkettes trendek közül az egyik legfigyelemreméltóbb, feltétlenül a zenével kapcsolatos zenei közösségi site-ok (Last Fm, Pandora) megjelenése, és rohamos fejlődése. A nagy kérdés az, hogy ezek a site-ok önmagukban is piacképesek lesznek, vagy szükség lesz egy nagy közösségi site-ra, amely aztán valóban felkelti a befektetők érdeklődését.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr29635300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása