Free Music!

Az Amazon tényleg lépett

2007. április 27. - Pléh Dániel

 

Amolyan Update -féle mindaz, ami most következik :

Az Amazonhoz közel láló források szerint ugyanis a netes áruház óriás valóban májusi indulással tervezi elindítani saját online zeneletöltési szolgáltatását.

Apró, ugyanakkor nem elhanyagolható, és a gyors indulást magyarázó tény azonban, hogy a szolgáltatás nem különállóan fog működni, hanem az Amazon részeként, azaz a találati listában termékként fog szerepelni az online letöltési lehetőség.

 Mi lesz a Többi kiadóval?

Ez a kérdés azon nyomban asztalra kerül. Iparági források szerint a Universal komolyzenei katalógusának DRM nélküli licencelése küszöbön áll. A többi kiadóval történő megállapodást pedig nagy mértékben elősígtheti az Amazon azon stratégiai elképzelése, amely szerint az újdonságokat és a régebbi kiadáványokat differenciált áron kiínálnák.

Nesze neked iTunes?

A merészebbek szájából már valami ehhez hasonló is elhangzott, mondván a digitális letöltés teleks integrálása a hatalmas amazon store-al, a keresztajánlásokkal, és a seregnyi termék kritikával komoly előnyt lehet az iTunes-al szemben. Meglátjuk, egyelőre inkáb hátránynak tűnik mindez innen, a magyar ugarról..

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr58635293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása