Free Music!

Az iTunes a harmadik legnagyobb

2007. június 25. - Pléh Dániel

Nem egész 1 nappal az IPhone megjelenése előtt illene ódákat zengeni róla, vagy legalább idézni az ódákat. Mi nem tesszük ezt, vessenek meg érte! Pár betevő link, mentőövként:

Iphone videó

iPhone várakozások

 

Ellenben amivel foglakoznánk, az az a tény, hogy az NPD Group legfrissebb jelentése alapján az Egyesült Államok harmadik legnagyobb lemezboltja az iTunes! Történelmi pillanat ez, hiszen először van a Top lemezboltok között egy online bolt, illetve az első és a második személye miatt is történelmi, hiszen a Wal Mart, valamint a Best Buy mega áruházláncok mögött végeztek a harmadik helyen, olyan jónevű versenyzőket megelőzve, mint a Trans World Entertainment, az Amazon, vagy a Target .

 

Az első három helyezett közötti különbség tulajdonképpen elhanyagolható (hat százalékpont), és a CD eladások idei alakulását nézve, különösebb bátorság nélkül megjósolható, hogy az év végére az iTunes lehet az Egyesült Államok legforgalmasabb lemezboltja!

Amit Steve Jobs-ot ismerve jó alaposan a nagy nemzetközi kiadók orra alá is fog dörgölni...

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr18635266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása