Free Music!

Vodafone zenebolt nyílt

2007. szeptember 17. - Pléh Dániel

Tulajdonképpen ez akár a folytatása is lehetne a világ vs iTunes sorozatunknak. A szereplő ismét egy mobiltelefonokhoz köthető cég, jelene esetben azonban nem egy készülékgyártó, hanem egy szolgáltató, a Vodafone.

A mobilóriás az előfizetés alapú zenei szolgáltatást nyíltan az iPhone közelgő európai bevezetésére, illetve az Apple WI-FI alapú zeneboltjának bevezetésére adott válasz.

 

A szolgáltatás, amely a Musicnet nevet fogja viselni, és az Omnifone, májusban bemutatott megoldásán alapul, kb. 1 millió dalos, valamennyi nagy nemzetközi kiadó, és a fontosabb független kiadók tartalmait egyaránt tartalmazni fogja. Az előfizetési díj heti 4 dollár lesz, amelyet az ügyfelek mobilszámláján fognak megjeleníteni.

 

Az előfizetési díj ellenében korlátlan számú dalt és albumot tölthetnek majd le az Omnifone központi szerveréről egy erre a célra kialakított, speciális mobilplatformon, s oszthatják azokat meg, más, a szolgáltatásra előfizető telefontulajdonosokkal. Azáltal, hogy a fájlok a központi szerveren lesznek tárolva, biztosítható, hogy a telefontulajdonosok készülékváltása esetén is elérhető legyen személyes zenei könyvtáruk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr8635241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása