Free Music!

Az EMI is saját zeneportált indít?

2008. október 14. - Pléh Dániel

Nem lehet tudni pontosan, hogy a szép lassan(??) a zeneipar felé is közeledő pénzügyi (?) válság lesz-e, és ha igen mekkora hatással, de a frissiben szárnyra kelt hírek alapján, sorban harmadikként, a Universal és a SONY BMG után az EMI is meg kíván jelenni saját zenei értékesítő (előadói információs??) oldalával a piacon,ahol elképzeléseik szerint különböző, az EMI előadóihoz kapcsolódó exkluzív tartalmak lesznek elérthetőek.  A portál bevallott célja, hogy segítségével az EMI közvetlen (ebb) kapcsolatot tudjon kialakítani   a vásárlókkal.

A koncepciónak egyetlen,de annál nagyobb hátulütője van, ezek pedig maguk a rajongók. Azok a rajongók, akik számára nem Universal, SONY BMG vagy EMI előadók vannak, hanem előadók, akiket kedvelnek, és akikhez hasonló előadók zebnéit (is) szeretnék megvásrolni, teljesen függetlenül attól a ténytől, hogy azok mely kiadóhoz tartonak. Ez a tény adja meg a létjogosultságát a különböző viszonteladói boltoknak, mint az iTunes vagy az Amazon.  Erre eddig valamennyi, az ennek ellenkezőjét állító kiadó kénytelen volt ráeszmélni, legtöbbször saját káros tapasztalatai árán. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr79704321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása