Free Music!

Előnyre tett szert a Deezer a platform háborúban

2013. április 21. - Pléh Dániel

A streaming szolgáltatások alapvetően új ügyfelekért, új, eleddig meghódítatlan  területekért küzdöttek. Az elmúlt hónapokban, években ez leginkább újabb és újabb országokban való megjelenést jelentett, melyben a Deezer járt az élen.

A francia cég most újabb frontot nyitott,és a streaming szolgáltatók közül elsőként elérhető Windows 8 platformon is.   A francia cég az új platformon való megjelenés alkalmából felhasználói felületét, funkcióit is a platformhoz igazította. Nagyobb gombok, végtelenül letisztult felhasználói felület. Láthatóan minden, Windows 8 adta lehetőséget kihasznált a francia cég.

 Sokkal érdekesebb a Microsoft helyzete…A redmondi cég ugyanis saját streaming szolgáltatással az Xbox Music-al jelen van a streaming piacon, s a szolgáltatás egyik erősségének pont a saját platformokon való hangsúlyos megjelenés tűnt. Az egyik legnagyobb vetélytárs beengedésével ez a doktrína jelentősen gyengül , és nagy kérdés, mit helyet a Microsoft hosszú távon előtérbe: a platform erősítését, vagy a saját szolgáltatását…

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr425232280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása