Free Music!

Dübörög a MySpace music!

2008. október 13. - Pléh Dániel

Elindulása után, a Myspace Music továbbra is a középpontban maradt, annak ellenére, hogy az Apple-t a célkeresztben tartó Nokia új szolgáltatással jelent meg, a jogvédői jutalékok kapcsán pedig talán a digitális zeneterjesztési eddig legkomolyabb és leghevesebb vitája bontakozott ki.

A News Corp zászlóshajója, az indulása utáni első napokban átlépte a mágikusnak mondható 1 milliárdos dalmeghallgatást. (összehasonlításképpen: az iTunes teljesen más üzleti környezetben és struktúrában ugyan,de 3 év alatt ért el 1 milliárd letöltést )
 
Az 1 milliárdomodik(…) dal pontos kilétét  a Myspace nem fedi fel, üzleti okokból, azt ugyanakkor sajtóközleményükben megerősítették, hogy az indulás óta valóban meghaladta a dalmeghallgatások szám,az 1 milliárdot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr77693422

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.10.13. 15:09:39

Ezért éri meg számítógépet tartani Bizony. James Blunt, az énekes. És nem fotosop.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása