Free Music!

Ausztriában az AmazonMp3!

2009. december 15. - Pléh Dániel
Tény ami tény, az elmúlt hónapokban a pay per download szolgáltatásokat gyakorlatilag leírta a zenei piac. Mi a magunk részéről nem mondanánk ki a végleges halálos ítéletet ilyen hamar, már csak azért sem, mert a streaming szolgáltatásokban (egyelőre )a bizalom lényegesen nagyobb, mint a sikeres üzleti modellek száma…
 
Éppen ezért, no meg azért, mert mi itt K.Európa, digitálisan gyakorlatilag nem létező szegletében csak tétlenül nézzük  a szolgáltatások megjelenésért és halálát, figyelemre méltó hír, mely szerint az Amazon Mp3 immáron elérhető Ausztriában és Svájcban is.
 
Mindez egyrészt bíztató, hiszen kilóméterekre van tőlünk, a digitális mennyország, másrészt üzletileg is érdekes, hiszen az eleddig a Deutsche Telekom és a Musicload által többé-kevésbé dominált német anyanylevű piacon is megjelenik egy újabb, minden eddiginél kedvezőbb árakat és magasabb szolgáltatás színvonalat nyújtó vetélytársa.
 
Az indulás alkalmából, közel 200 album érhető el, 4.99 dolláros eurós áron, míg a standard trackek 68 eurócentbe , azaz kevesebb, mint 150 200 forintba kerülnek majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr301571749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása