Free Music!

A The Orchard is beállt a sorba

2007. március 26. - Pléh Dániel

A nagy multinacionális kiadók után  Last fm a legfontosabb, legjelentősebb független kiadói tartalmak forgalmazó tartalomaggregátorral, a The Orchard-al folytatta dicsőséges tavaszi tartalombeszerző körútját!

 

A megállapodás mindkét fél számára, a már-már megszokott előnyöket nyújtja. A független kiadók számára a Last fm legnagyobb ereje  ki ismertségében, és robosztusságában rejlik-emelte ki Greg Scholl a The Orchard ügyvezető igazgatója.  

 

Különbség ugyanakkor a major kiadóktól való megállapodás előnyeiben, hogy a The Orchard katalógusában levő, több száz kevésbé ismert, niche előadó számára a Last fm-be való integráció új dimenziókat nyithat, ellenben a  major kiadók, mainstream előadóivsl, Madonnával, a Depeche Mode-al a Stones-al ,s persze sokan még másokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr10635302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása