Free Music!

A Soundozókat veszi célba a Google Music

2015. július 09. - Pléh Dániel

Az Apple Music indulására világszerte többféleképpen reagálták a konkurens streaming szolgáltatók. A Spotify még az indulás előtt bejelentette, hogy kiterjeszti szolgáltatását és elmozdul a videótartalmak felé, a Deezer brutális árakcióba kezdett, a Google pedig a tengerentúlon ingyenes online rádióval bővítette streaming szolgáltatását.

A Google a magyar piacon is meghatározó lépésre szánta le magát, amelyre lényegében egy korábbi, nemzetközileg már alkalmazott megoldást optimalizált a magyar piacra. Az akció lényege, hogy a Gogole Play music, most, három hónapig itthon is ingyen elérhető, és kipróbálható, csatlakozva az Apple Music bevezető akciójához.

google_balatonsound.jpg

Ami különösen figyelemre ,méltó, hogy a Google mindezt a Balaton Sound nyitására időzítette, azaz egyértelműen, célzottan a zenekedvelők egy csoportját célozta, célozza meg. Pontosan az ilyenfajta kommunikáció a, mait az amúgy roppant sikeres Magyar Telekom-Spotify együttműködésből hiányoltunk

Ezzel pedig lényegében teljessé vált a magyar piacon, a magyar zenekedvelők számára az ajánlatcsomag. Az Apple Music, az indulástól számított három hónapig ingyenes, és ezzel az iOS platformon zenét hallgatók számára nyújt jó megoldást, az Android-osok számára pedig most már itt a Google Music, ingyenes tesztidőszakkal. Akik számára pedig sem az Apple Music, sem a Google nem jó, még mindig választhatnak a teljesen önálló, ingyenesen igénybevehető szolgáltatási résszel rendelkező Spotify vagy a Deezer közül…

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr377612220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása