Free Music!

Te lehetsz a szilveszteri buli királya a Spotify segítségével

2015. december 30. - Pléh Dániel

Azt ez év decembere óta tudjuk, hogy a Spotify minden alkalmat megragad, hogy hatalmas zenei adatbázisára újfajta, jól kommunikálható hasznosításokat jelentessen meg, méghogyha azok esetleg nem is túlzottan hosszú életűek. Tökéletes példa volt erre a Star Wars 7-dik részéhez kapcsolódó játék, de Spotify szilveszterre is tartogat meglepetést.

spotify_party.jpg

A Spotify party névre keresztelt és múlt hét óta az iOS valamint az Android alkalmazásban már el is érhető eszköz segítségével ugyanis mindenki DJ lehet a szilveszteri buliban. A megoldás toppant egyszerű mégis nagy szerű: a svéd cég Diplo-val a népszerű DJ-vel együttműködve összeállított egy 120 dalból álló alap playlistet, amit aztán az alkalmazáson belül magunk szabhatunk testre egy nagyon egyszerű csúszka segítségével.

Maga a playlist a Spotify által összeállított, ugyanakkor lehetőségünk van dalokat kivenni belőle ( hozzáadni egyelőre sajnos még nem) illetve a listán belül a dalok sorrendjét is szabadon változtathatjuk, mint egy igazi sztár DJ.

 

A Spotify party pontosan arra jó, aminek látszik: ahelyett, hogy drágán profi DJ-ét kellene bérelnünk, profik által összeállított, különböző zenei stílusokat lefedő listákból választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, amit aztán a buli hangulatának megfelelően gyorsíthatunk vagy lassíthatunk…

Spotify Party a svéd cég saját kis mini Beat Radio-ja. Jelzi, mutatja, hogy Daniel Ek cége is lassan, de biztosan elmozdul a szakértők által összeállított tartalmak irányába. Teszi ezt ugyanakkor úgy, hogy sokkal több szabadságot hagy a felhasználóknak, mint az Apple.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr288189992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása