Free Music!

Talpra áll a Rhapsody?

2007. november 09. - Pléh Dániel

Az Amazon digitális zenei piacon való megjelenésével, valamint az Apple és az iTunes körüli küzdelmek kiéleződésével kevesebbet foglalkoztunk a közelmúltban az olyan, tulajdonképpen tradícionálisnak mondható szereplőkkel,mint az Napster vagy a Rhapsody.

rhapsody_logo.jpg

 A Realnetworks tulajdonában levő szolgáltatással kapcsolatban az utolsó hír a Viacommal között megállapodás volt, amelynek értelmében az MTV digitális zenei letöltő szolgáltatása, az Urge, valamint a Rhapsody egy közös szolgáltatást indít, Rhapsody America néven.

Akár ennek is köszönhetően, a szeptember 30-al zárult negyedévben a Realnetworks zenei bevételei az előző év hasonló időszakához képest 30,4 millió dollárról 37 millió dollárra ugrottak. A szolgáltatásra előfizetők száma is drasztikusan nőtt, 1.65 millióról 2,7 millióra.

Stratégiai szinten további bizakodásra ad, adhat okot a Verizone Wireless mobilszolgáltatóval kötött megállapodás, amelynek hála a Rhapsody hamarosan mobiltelefonon is elérhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr2635226

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: legends of tomorrow season 3 2018.02.27. 04:32:17

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása