Free Music!

Első bejegyzésnek-iPhone

2007. január 16. - Pléh Dániel

Hosszú hetek, hónapok óta benne volt a köztudatban.Minden egyes Apple workshop, bejelentés előtt valaki tudni vélte, hogy igen, ez lesz az iPhone. Eleddig csalatkozniuk kellett..

Hogy milyen? Ha jól emlékszem az amúgy pátosszal nem vádolható index a bejelentést a következő módon jelentetter be:  Nem hogy megerősítette, de a legvadabb várakozásokat is felülmúlta mai bejelentésével az Apple. Steve Jobs, a cég vezérigazgatója nem egy szimpla következő generációs iPodot, és nem is egy szimpla mobilkészüléket mutatott be az aktuális MacWorldön

Mi is nyűgözte le ennyire?Mit rakott bele az almagyár a "legokosabb" telefonba?

  • wifi
  • bluetooth 2.0
  • érintőképernnyő
  • 4GB/8GB-os HD
  • OS X
  • 2Megapixeles  kamera
  •  

    A külső?  Gyönyörű, tagadhatatlan, a designal Jobs visszatérése óta sosem volt gond "almáéknál". Alig vastagabb, mint a nano-ami egy telefontól lenyűgöző-, a Macintoshoknál megismert lekerekített élek, jól kiválaszott színek.

    Mindez mennyiért? Elsőre a 500 ileltve 600 dolláros ár több, mit bíztatónak tetszett. A kötelező 40 dolláros előfizetési díj, a 2 éves hűségnyilatkozat figyelembevételével már is felkúsztak a becslések 300 000 Forintra. Nem kevés. De ettől függetlenül biztos vagyok benne, nagyon sok fa alatt lesz 2007 karácsonyán egy iPhone! 

    A bejegyzés trackback címe:

    https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr48635313

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    süti beállítások módosítása