Free Music!

Januárban indul a Beats Music

2013. december 20. - Pléh Dániel

A Dr.Dre nevével fémjelzett, a Samsunghoz HTC-hez  köthető és talán leginkább a MOG felvásárlásával ismertté vált Beats Music zeneipari körökben eleddig az egyik  misztikumnak számított, hiszen tervekről, elképzelésekről lehetett hallani, feljesztésekről, annál kevesebbet.

A Jimmy Iovine és Ian Roger által vezetett projekt azonban a jelek szerint úgy tűnik megvalósul és a legfrissebb hírek szerint nem is akármilyen formában! Rogers ugyanis blogján jelentette be, hogy a szolgáltatás januárban valóban leindul, a felhasználónevek pedig már lefoglalhatóak a beatsmusic.com oldalon!

Magáról a szolgáltatásról, annak funkcionalitásától továbbra sem lehet szinte semmit tudni, így azt sem, mennyire milyen mértékben támaszkodik majd a megvásárolt MOG funkcionalitására.  

beats_logo_2.jpg

Azt ellenben már tudni lehet, hogy a Beats Music az AT&T-vel együttműködve jelenik majd meg a piacon. Az együttműködés pontos mikéntje ez esetben sem ismert ég, így egy nagyon laza kapcsolattól a minden streaming szolgáltató által vágyott, előfizetői csomagokba integrált megoldásig bármi elképzelhető.

Meg nem erősített hírek szerint ugyanakkor a Beats Music indulása pontosan az AT&T-vel folytatott tárgyalások miatt csúszik, így feltételezhető, komolyabb együttműködésről tárgyalnak a felek.

A tengerentúli piacon jelenleg nem nagyon jellemző a telekommunikációs  valamint a streaming cégek együttműködése, így amennyiben a Beats Music és az AT&T között valóban létrejön egy komolyabb együttműködés, az  igen komolyan befolyásolhatja a szolgáltatás sikerességét és komoly fejtörést okozhat az amerikai telekommunikációs cégek kegyeiért áhítozó, elsősorban európai cégek számára…

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr385685346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása