Free Music!

Zenei szolgáltatót választott a T-Mobile

2018. augusztus 24. - Pléh Dániel

Nagyon-nagyon rossz éveken van túl a kaliforniai  on-demand rádió, a Pandora. Amely a tengerentúli zene piacok meghatározó szereplője az elmúlt években sok mindennek volt mondható, csak a befektetők kedvencének nem.  Eleinte a veszteséges működés, majd később  az aktív felhasználók számának csökkenése volt az, ami nem tetszett nekik.

tmomusicfreedom.jpg

A lelke mélyén ezek után már mindenki el is temette a hajdan szebb, sokkal szebb napokat  látott szolgáltatást, hogy aztán alig fél évvel  a mélypont utána alapjaiban változott meg  hangulat cég és a cég részvényei körül, és mindehhez tulajdonképpen nem Is kellett több, mint egyetlen igazán biztató negyedéves jelentés !

A cég körülvevő hangulaton feltétlenül nagyot dobhat az a tény, hogy ugyan ( egyelőre) nem vásárolja fel a T-Mobile, de  Pandora kiemelt helyet , szerepet tölt majd be a mobil operátor kommunikációjában!

A jelenleg harmadik legjelentősebb tengerentúli mobil szolgáltatónak számító T-Mobile bejelentette, hogy a már régóta létező T- Mobile Tuesday akciósorozata keretében mostantól az újonnan a Pandora prémium szolgáltatására a szolgáltatásán keresztül feliratkozók , egy évig ingyenesen vehetik majd igénybe az on-demand rádió  középső prémium verzióját!

A Pandora zenei ökoszisztémája

pandora_packages.png

Pandora Radio: természetesen a szolgáltatás csomag magja a jövőben is a rádió lesz ,amely azonban prémium szolgáltatás  indulásával egy időben  a hirdetésekkel tarkított  ingyenes verzió is érdemi változáson ment keresztül. Egyrészt maguk a felhasználók több kontrollt kapnak afelett, hogy  milyen hirdetéseket lássanak

Pandora Plus: Pandora Plus névre hallgat majd a rádió prémium verziója. ehetővé teszi a  Pandora hallgatói számára, hogy 5 dolláros havidíj ellenében, a hirdetésmentességen felül  korlátlan alkalommal léptethetnek át dalokat, offline is hallgathassák a rádiószolgáltatást  illetve az egyes számokat ismételten meghallgathassák. 

Pandora Premium névre hallgat majd a klasszikus streaming funkcionlaitás( is)   nyújtó szolgáltatás, amely 10 dolláros havi díjért lesz elérhető, és természetesen tartalmaz majd mindent, amit a másik két szolgáltatás.

A megállapodás komoly segítséget jelentet a Pandora számára, hiszen a T-Mobile ügyfélállománya-  75-76 millió- önmagában több, mint  Pandora aktiv ügyfelei száma, azaz potenciálisan komoly fejlődést kínálhat a együttműködés

A bejelentés részeként a T-Mobile nem csak a Pandora-val való együttműködést jelentette be, hanem  egy sok tekintetben hasonló együttműködést a Livenation-el, melynek keretében  a T-Mobile ügyfelek kedvezményes 25 dolláros áron vásárolhatna majd jegyet olyan sztárok  koncertjeire, mint Wiz Khalifa & Rae Sremmurd, Lady Antebellum & Darius Rucker, Niall Horan, vagy Charlie Puth. A T-Mobile ügyfelek, az olcsóbb jegyeken felül kiemelt kiszolgálásban is részesülnek majd, azaz nem kell sorba állniuk, saját és névre szóló helyük  lesz a koncerteken.

Tovább bővíti vitatott zenei ajánlatát a T-Mobile US

A nyáron a T-Mobile US a közelmúlt egyik legvitatottabb lépésével emelte új szintre az amerikai mobilelőfizetőkért folytatott harcot. A Music Freedom névre keresztelt ajánlat, lényege, hogy a T-Mobile előfizető, bizonyos, a cég által választott szolgáltatások által generált adatforgalom alól mentesülnek.

 

A T-Mobile  marketing és üzleti stratégiájában régóta fundamentális szerepet tölt be  a zene, az elmúlt hetekben, hónapokban pedig a cég fontosabb vetélytársai egytől- egyig erősítettek zenei téren. Az Apple a közelmúltban a Verizonnal, a TIDAL pedig azzal a Sprinttel állt össze, amely éppen a T-Mobile-al való egyesülésre készül.

A Pandora pedig abszolút logikus választás, hiszen egyelőre a prémium és nem prémium streaming illetve streaming jellegű szolgáltatásokat együtt véve és nézve a tengerentúli piac vezetőjéről beszélhetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzak.blog.hu/api/trackback/id/tr1214191729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása